Cser > Termékek > Hűtőriasztó rendszer

Hűtőriasztó rendszer
Hűtőriasztó

Leírás

Miért fontos ez?

A hűtőberendezésekkel szemben alapvető elvárás, hogy hosszú időn keresztül folyamatosan és hibamentesen üzemeljenek, hiszen értékes élelmiszereket tárolunk bennük. Akinek olvadt már le fagyasztóládája, az tudja, hogy ez nem mindig teljesül.

Sok esetben a kárt nem maga a meghibásodás okozza, hanem az, hogy nem sikerül időben intézkedni, mégpedig azért, mert nem szerzünk tudomást a hibáról. Ha a meghibásodás munkaidőn kívül történik, akkor riasztórendszer nélkül nincs is esélyünk a közbeavatkozásra, de munkaidőben sem biztos, hogy felfigyel valaki a rendellenességre.

Az új hűtőberendezés is meghibásodhat, de gyakran kiöregedett, gyengén karbantartott rendszerekre bízzák a hűtési feladatokat.

 

Hogyan működik?

A hűtőriasztó rendszerünk lényege, hogy összegyűjtjük, egyszerű formában kijelezzük és eltároljuk a hűtőrendszerben keletkező esetleges hibajelzéseket. A vagyonvédelmi riasztórendszer szabad csatornáit felhasználva illetékes helyre továbbítjuk azokat a nap 24 órájában. Rendszerünket a legkülönfélébb hűtőrendszerekhez alkalmaztuk már a "százéves" ócskaságtól a legmodernebbekig. Négycsatornás modulokból épül fel, igy a hűtőrendszer bővítése, átalakítása estén nem okoz gondot az új helyzethez igazítani a berendezést.

Elvi rajz

letöltés PDF formátumban. (A fájl megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges)

Fotók

Referencia

PLUS áruházak:
Interfruct áruházak: